Werving &
selectie

Lees meer

Wat is werving
en selectie?

Ben je op zoek naar een vaste baan in de tandheelkundige sector dan ben je bij Dentalprofs aan het juiste adres. Bij werving en selectie gaan wij in opdracht van werkgevers (praktijken) op zoek naar geschikt personeel voor de openstaande vacature voor een vast dienstverband. We selecteren in dit geval de meest geschikte kandidaat voor de openstaande functie.

Neem contact op!

Werving en selectie
via dentalprofs.nl

Op de website vind je eenvoudig door middel van het intypen van zoektermen (functie + plaats/provincie) in de zoekvelden, de vacatures voor functies die bij jou passen. Als je aan de functie en selectie-eisen voldoet nodigen we je uit voor een eerste kennismaking bij ons op kantoor of online. Zijn we na het gesprek beiden enthousiast dan ga je op sollicitatiegesprek bij jou (toekomstige) werkgever.

Dit wil ik

Vacatures werving
en selectie

Op de site vind je een ruim aanbod aan vacatures. Ben jij op zoek naar een vaste baan in de mondzorg en wil je dat Dentalprofs hierin bemiddelt? Bekijk onze vacatures en maak kennis met ons grote netwerk aan opdrachtgevers. En het maakt ons niet uit of je op zoek bent naar fulltime- of parttime werk. Of je een voorkeur hebt voor werken in een klein team of een grote tandheelkundige praktijk. Wij luisteren goed naar jouw wensen en helpen je graag bij het vinden van een (andere) baan. En het mooiste is dat we dat voor jou als kandidaat, helemaal gratis doen.

Ben jij werkzaam in de mondzorg als tandarts, preventieassistente, tandartsassistente, tandtechnicus, mondhygiënist, praktijkmanager of in een andere functie? Mocht de vacature die jij zoekt er niet tussen staan of wil je eerst meer weten? Neem dan contact op via info@dentalprofs.nl of bel + 31(0)6 415 839 33

Blijf je graag op de hoogte van de meest actuele vacatures? Maak dan een job alert aan en ontvang per mail de nieuwste vacatures in de mondzorg.

Stuur ons
een bericht

Kom je er niet uit? Of zijn je vragen nog steeds niet beantwoord? Laat dan hier je gegevens en een bericht achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!