Wat is
uitzenden?

Lees meer

Wat is uitzenden?

In het geval van uitzenden werk je als uitzendkracht op flexibele basis voor een opdrachtgever. Als een bedrijf extra personeel nodig heeft, valt de keuze vaak op het inlenen van uitzendkrachten. In de praktijk komt het veel voor dat je begint als uitzendkracht en vervolgens in vaste dienst komt. Uitzenden is ook een goede oplossing voor werkzoekende die voor een bepaalde periode beschikbaar zijn of graag werkervaring bij meerdere werkgevers willen opdoen.

Direct gratis inschrijven

Uitzenden via
Dentalprofs

Bij Dentalprofs staat de juiste match tussen jou en je nieuwe opdrachtgever voorop. We zorgen ervoor dat je de baan vindt die bij je past. Je salaris wordt wekelijks op je bankrekening uitbetaald.

Direct gratis inschrijven

Onze vacatures

In het hele land hebben wij leuke vacatures in de tandheelkundige zorg. Bij vacatures vind je ze allemaal. In welke regio je ook zoekt, parttime of fulltime. Zit er een leuke vacature voor je bij? Solliciteer dan gelijk online.

Door je in te schrijven kunnen we voor jou op zoek gaan naar jouw droombaan. Wil je graag op de hoogte blijven van de leukste vacatures? Maak dan een job alert aan en ontvang per mail de nieuwste vacatures in de mondzorg. Je kunt je ook online inschrijven en je cv bij ons achterlaten.

Direct gratis inschrijvenBekijk vacatures

Geef je direct op

Nadat je al jouw gegevens hebt achtergelaten op onze website, nemen wij binnen 1 werkdag contact met je op.

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.