Uitzenden

Lees meer

Vind jouw personeel
in de mondzorg

Je wilt als organisatie in staat zijn direct pieken en dalen op te vangen in je personeelsbestand. Of je wilt eerst kijken of een werknemer in je organisatie past. Hiervoor is uitzenden een goede oplossing. Dentalprofs mag op uitzendbasis gedurende 78 weken een onbeperkt aantal contracten aanbieden aan een medewerker. Is het werk gedaan, dan is het einde uitzendovereenkomst. Uitzenden is de meest flexibele oplossing voor de inzet van tijdelijk personeel. Je zit niet vast aan een aantal uur, je hoeft niks vast te leggen voor een bepaalde periode en het is administratief eenvoudig af te handelen met een werkbriefje. Je betaald uitsluitend voor het gewerkte aantal uur. Of je nu op zoek bent naar een tandartsassistent, tandarts of praktijkmanager. Dentalprofs helpt je direct!

Direct gratis inschrijven

Wat zijn de voordelen
van uitzenden?

  • flexibiliteit: je zet de uitzendkracht in wanneer je wilt. Je betaalt alleen de gewerkte uren
  • geen werkgeversrisico: wij zijn de werkgever van de uitzendkracht en regelen de uitbetaling van het loon, loondoorbetaling bij ziekte en de afdracht van premies en heffingen.
  • gemak: we gaan voor je op zoek naar kandidaten die voldoen aan het profiel en verzorgen het gehele selectieproces. We regelen ook alle andere administratieve verplichtingen die bij werkgeverschap horen. Denk aan het verstrekken van loonstroken en jaaropgaven, het toekennen van vakantiedagen en het administreren van de ziek- en herstelmeldingen.
Vacature doorgeven

Geef jouw vacature
direct op

Nadat je al jouw gegevens en/of vacature hebt achtergelaten op onze website, nemen wij binnen 1 werkdag contact met je op.

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.