Over Dentalprofs

Lees meer

Over dentalprofs

DentalProfs is actief in de bemiddeling van personeel in de mondzorg. Wij helpen tandheelkundig personeel bij het vinden van een baan en geven hun loopbaan vorm. We assisteren werkgevers in de tandheelkundige sector met het realiseren van een optimale bezetting van gediplomeerd en professioneel tandheelkundig personeel.

Onze medewerkers beschikken over ruime ervaring in de personeelsbemiddeling. Onze werkwijze is persoonlijk, open en transparant. We staan dagelijks in contact met onze klanten en kandidaten door heel Nederland. Daardoor vinden wij snel de juiste match.

Neem contact opStuur je vacature

Voordelen van
Dentalprofs

  • Specialist in tandheelkundig personeel met een groot landelijk netwerk
  • Persoonlijk, wij staan elke kandidaat persoonlijk (telefonisch of middels videocall) te woord om hen of haar écht te leren kennen
  • Gratis bemiddeling en garantieregeling
  • We zijn flexibel én gaan voor duurzame relatie
  • Open, eerlijk én scherp geprijsd.
  • Wij werken snel én verzorgen de perfecte match
  • Gratis vacatureplaatsing
Dit wil ik

Onze werkwijze

1. Schrijf je in op de website. Wanneer we jouw cv of inschrijving ontvangen, nemen we deze door en zal één van onze recruiters contact met jou opnemen voor een nadere kennismaking.

2. We bespreken tijdens een intakegesprek waar jij naar op zoek bent en proberen dit te matchen met een passende vacature. Wij informeren je over de passende vacatures en stellen je desgewenst aan de praktijk voor.

3. Wanneer wij denken dat we een goede match hebben gemaakt, vindt er een gesprek plaats met desbetreffende tandartspraktijk. Is er een klik dan volgt er eventueel een meeloopdag.

4. Wanneer jij en de tandartspraktijk enthousiast over elkaar zijn gaan we van start. Je krijgt nu een arbeidscontract of een overeenkomst voor zelfstandige aangeboden.

5. Gefeliciteerd met je nieuwe baan. Fijn dat je voor Dentalprofs hebt gekozen in je zoektocht naar een (andere) baan. We wensen je nog veel werkplezier, mocht je nog vragen hebben, dan staan we altijd voor je klaar.

Stuur ons
een bericht

Kom je er niet uit? Of zijn je vragen nog steeds niet beantwoord? Laat dan hier je gegevens en een bericht achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!